تبلیغات

طرز تهیه سالاد الویه

 

طرز تهیه سالاد الویه


مواد لازم :

 

 

سینه مرغ متوسط
یک عدد
سیب زمینی
750 گرم
خیار شور
200 گرم
نخود سبز
یک قوطی
تخم مرغ آب پزشده سفت4 عدد
هویج آب پز2 عدد
پیاز متوسط1 عدد
خامهنصف فنجان
سس مایونز2 فنجان
سركه یا آبلیمو4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

سینه مرغ را با پیاز، هویج، 2 قاشق آبلیمو، كمی نمك و یك لیوان آب می گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می كنیم. استخوانهای مرغ را جدا كرده و گوشت آن را خرد می كنیم.

بعدهویج وخیار شور را خرد و با كلیه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقیه آبلیمو ، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط می كنیم. سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویهرا ریخته و آن را به شكل دلخواه درست می كنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می كشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می كنیم.




طرز تهیه سالاد تن ماهی


 

طرز تهیه سالاد تن ماهی


این سالاد از تکه های ذرت و سیب زمینی و تن تشکیل شده است که با لیموترش و روغن زیتون مزه دار شده است.

مدت آماده سازی:50 دقیقه

مدت سرد کردن:2 ساعت

مواد لازم : برای 6 نفر

 

 

روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری
تن ماهی
680 گرم
سیب زمینی
450 گرم
ذرت شیرین تازه
6 عدد
پیازچه خرد شده12 عدد
فلفل کبابی خرد شده1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده1 عدد
سس لیمو1 نسخه
فلفل و نمکبه مقدار دلخواه
حلقه های لیمو ترش (اختیاری)به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

تن ماهی را 20 دقیقه بجوشانید. اگر از ماهی تازه استفاده می کنید فیله آن را به کار برید و آن را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و در فر در ظرفی که روغن زده اید 8 تا 12 دقیقه یا تا وقتیکه صورتی شود قرار دهید.

برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود.

ذرت ها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید.

تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از 3/1سس بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید و 3/1 دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در آن را بپوشانید و در یخچال برای 2 تا 3 ساعت قرار دهید. در هنگام سرو روی آن فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقه های لیمو ترش تزئین کنید.

طرز تهیه سس لیمو : 2 قاشق چای خوری پوست 3 عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و عصاره آن را تا 2/1 فنجان بگیرید. در یک کاسه کوچک 2/1 فنجان آب لیمو ترش، 2 قاشق چای خوری پوست لیمو، 2/1 فنجان روغن زیتون، 2 عدد سیر چرخ کرده، 2 قاشق چای خوری گشنیز خرد شده، 2 قاشق چایخوری زیره سبز، 2/1 قاشق چای خوری نمک، 8/1 قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.




سالاد باقلا و پنیر

 

سالاد باقلا و پنیر

 

اگر شما هم از آن جمله كسانی هستید كه به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهیدو برای كنترل وزنتان مدت زیادی است كه اغلب شب‌ها شامی سبك و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یكنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان كنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یكی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است كه به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.

 

مواد لازم : برای 4تا 6نفر

 

باقالای ریز(پوست دوم آن نیز جدا شود)
900گرم
روغن زیتون
4 قاشق سوپ‌خوری
گوجه‌فرنگی(هركدام به 4قسمت تقسیم شود)175 گرم
سیر (رنده شود)
4 حبه
پنیر فتا(خرد شود)
115 گرم
شوید تازه خردشده3قاشق سوپ‌خوری
زیتون ساده12 عدد
نمك و فلفلبه مقدار كافی
شوید تازه خردشدهمقداری برای تزیین

 


روش پخت:

1- باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و كمی نمك بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبكش كنید و كنار بگذارید.

نكته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنید.


2 -تابه‌ای آماده كرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه كرده و آن‌قدر حرارت دهید كه گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا كنند.

 

3 -پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه كنید و مدت یك دقیقه حرارت دهید. در پایان كاسه‌ای بلوری آماده كرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. كمی هم نمك و فلفل اضافه كنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با كمی نان میل كنید.

 

نكته یك: برای آنكه این سالاد كمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه كنید.

 

نکته دو: با توجه به اینكه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی كه شور بود دیگر لازم نیست نمك اضافه كنید.




سالاد پاستا با بره

 

طرز تهیه سالاد پاستا با بره

 

این سالاد خوشمزه که از پاستا و گوشت بره تشکیل شده است را حتماً در یک شب تابستانی به عنوان یک شام عالی میل کنید.

مدت آماده سازی:20 دقیقه

مدت سرد کردن:2 ساعت


مواد لازم : برای 6 نفر

 

پاستای با مدل رشته ای
150 گرم
روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترش
1 قاشق چای خوری
سس پستو
1 نسخه
دنده بره12 عدد
نعنا1 فنجان

 

 

طرز تهیه:

پاستا را بپزید، سپس آب بکشید و بگذارید تا خنک شود. آنرا به کاسه انتقال دهید با لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط کنید. آنرا به اندازه 2 ساعت در یخچال خنک کنید.

در ضمن نمک و فلفل به بره بزنید و برای کباب کردن آنرا در فر با درجه 145 درجه فارنهایت قرار دهید.

پاستا را با دنده های بره در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس پستو آماده شده را روی آن بریزید.

طرز تهیه سس پستو : در یک مخلوط کن یا غذا ساز 2/1 فنجان نعنا، 2/1 فنجان ریحان، 4/1 فنجان روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، 2 عدد سیر چرخ کرده، 6/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز بریزید و مخلوط کنید، در آخر به آن نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.




سالاد بوقلمون سرآشپز

 

سالاد بوقلمون سرآشپز


با تهیه این سالاد مدیترانه‌ای با طعم عالی که فقط در پانزده دقیقه آماده می‌شود،می توانید ویتامین های ضروری را برای بدن فراهم کنید. 84 درصد ویتامین های ضروری ، 58 درصد پروتئین و 41 درصد ویتامین ث روزانه خود را در یک بار سرو به دست می‌آورید.

 

مدت زمان پخت : 15 دقیقه

مواد اولیه:

 

 

سبزی مخلوط شده سالادی
یک دوم پیمانه
برگ ریحان خرد شده
یک فنجان
سینه بوقلمون ورق شده(حدود1 تا 7 مثقال)
سه چهارم پیمانه 
فلفل کبابی آماده شده
یک شیشه کوچک
زیتون کلاماتاچهار مثقال
گوجه کوچک نصف شده
یک دوم سبد
اوکادو متوسط نگینی خرد شده1 عدد
پنیر پیتزا به دلخواهچهار مثقال

چاشنی :

 

سرکه
دو قاشق سوپ خوری
روغن زیتون پاک
دو قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه
برای طعم دادن به غذا

 

طرز تهیه :

1- سبزی سالاد را شسته و بگذارید تا خشک شود. بهتر است که در یک آبکش آب آن را بگیرید.


2- سبزیجات و بقیه مواد اولیه را به طور مساوی در چهار ظرف تقسیم کنید.

 

3- سرکه ، روغن ، نمک و فلفل را سریع مخلوط کنید و روی سالاد بچکانید.